340102810_Fiat 500e_print DK_ann_266x200 Open Dealer_K3.indd

Fiat Tipo, Fiat Tipo Stationcar og Tipo Cross hos Helge Andersen Frederikshavn

Forhandles kun som brugt bil

EKSTERIØR
Oplev Fiat Tipo med Facelift både inde som ude, nye og opdaterede motorer, nye sikkerhedssystemer og som crossover for første gang nogensinde. 

De ydre former på Fiats familiebil har fået et moderne, elegant og dynamisk ydre – fronten har en ny kølergrill, og den nye Tipo er den kun anden Fiat med det nye Fiat-logo, som også sidder på den nye, elektriske Fiat 500. Forlygterne er nye, og både for- og baglygter kan fås med LED, hvilket understreger det moderne udtryk.

INTERIØR

Inde kan man få det digitale 7’’ TFT-display, der kan konfigureres, og som giver komplet overblik over bilens status, infotainmentsystemet og smartphonen under kørslen. Og så er rattet mindre og mere sporty, hvilket både giver bedre ergonomi og bedre udsyn til TFT-displayet bag rattet.

Derudover tilbydes den nye Fiat Tipo med en HD-touchskærm på op til 10,25’’ som ekstraudstyr. Den har trådløs Apple CarPlay og Android Auto, og den giver mulighed for at forbinde to smartphones via Bluetooth samtidig. Skærmen fås også med mulighed for trådløs opladning af mobiltelefon.

MOTOR

I motorrummet er der også nyt i form af den nye trecylindrede benzinmotor 1.0 GSE T3, der er den seneste tilføjelse til familien af Fiats FireFly Turbo-motorer, og som leverer 100 hk. Den har et moment, der sikrer et stort kraftoverskud selv ved lave omdrejninger – ved blot 1.500 o/min. yder den 190 NM – og den er samtidig støjsvag. Motoren er kombineret med en manuel gearkasse med 5 trin, der sikrer en kvik bil i byen og komfort på motorvejen, hvor den med 130 km/t. ligger på blot 3.200 o/min.

Det er også muligt at vælge diesel med den opdaterede Multijet-motor på 1,6 liter. Den yder 130 hk, kommer med en 6-trins manuel gearkasse. Begge motorer lever op til Euronorm 6D Final.

Fiat Tipo til omgående levering fra Helge Andersen Frederikshavn