topbanner_ariya

Nissan Ariya hos Helge Andersen Frederikshavn

  • Med tre forskellige batteri- og drivlinjekombinationer og en rækkevidde på op til 530 km findes der en Ariya til alle kunders behov
  • Ariya, som er rummelig, loungeagtig og moderne med en tydelig forankring i sit japanske DNA, gør nul-emissions-kørsel raffineret og komfortabel. 
  • Innovative, brugervenlige teknologier garanterer en kraftfuld & nem køreoplevelse

Ariya privatleasing med attraktiv ydelse

Vil du kende dine månedlige omkostninger til bil? Og vil du slippe for at “bøvle” med gensalg og evt. værditab? Ja, så er privatleasing lige noget for dig. Når aftalen er udløbet, leverer du bilen tilbage til os.

Du kan privatlease Nissan Ariya
Fra kun 5.295,- pr md.
Kun 9.995,- i udbetaling

Helt ny Nissan Ariya
Oplev en ny elektrisk styrke. Kom ind i en ny æra med 100 % elektriske coupé-crossoverpræstationer, -design og -egenskaber. ARIYA er det ultimative udtryk for Nissan Intelligent Mobility. Uanset hvilken version af ARIYA du vælger, er køreoplevelsen silkeblød, støjsvag og helt igennem kraftfuld takket være Nissans gennemprøvede og hele tiden videreudviklede batteri og drivlinjeteknologier til elbiler.

Hviken version passer dig?
ARIYAs skønhed stikker dybere. Bilen er en 100 % elektrisk coupécrossover, som fås med fire forskellige personligheder og dermed appellerer til fire forskellige typer af førere. Der findes en ARIYA,
som passer lige til dig, hvad enten du vil have rendyrket køreglæde, egenskaber til at køre på eventyr eller lang rækkevidde – eller noget midt imellem.

Bare tag plads
Tag plads i en lounge, som bringer dig fra 0-100 km/t på helt ned til 5,1 sek. Med en flad bund og en afslappet åbenhed i kabinen er interiøret en helt nye oplevelse for en bil. Den er også et perfekt paradoks – en rummelig og afslappende kabine, som er lige komfortabel, uanset om bilen
holder stille eller er i bevægelse. Sæderne med inspiration fra astronauternes vægtløse tilstand giver god støtte ved dynamisk kørsel i denne højtydende elbil, men de er alligevel komfortable nok til, at man gerne vil sidde i bilen og slappe af i pauserne.

Nissan omgående levering fra Helge Andersen Frederikshavn

Book prøvetur

Beregn byttepris