Nissan varebiler hos Helge Andersen Frederikshavn

Varebiler med 5 års garanti

Nissan NV-200 på 100% el
Nissan e-NV200 er den ideelle elektriske professionelle el-bil til enhver forretning, uanset om du er flådechef eller en mindre virksomhed. Når du skifter til 100 % elektrisk kørsel, følger lave driftsomkostninger, høj effektivitet og overraskende ydeevne med som standard.

Nissan NV300
Modellen findes i tre udgaver: NY Combi-personbil, traditionel varevogn og mandskabsvogn. Uanset hvilken du vælger, får du lave driftsomkostninger, masser af plads og avanceret teknologi og funktioner, som forsøder hverdagen lidt.

Nissan NV400
Er du på udkig efter en varevogn, som er stærk og pålidelig, med et stort og praktisk lastrum, en rummelig kabine og en effektiv og økonomisk motor? Mød Nissan NV400. Med en lang række forskellige designs og brugsklare opbygninger samt Nissans velkendte styrke og kvalitet er den dristigt formgivne NV400 varevogn din ideelle forretningspartner

Nissan Navara 
Denne Pick up  kan klare de mest krævende jobs med en formidabel trækkapacitet på 3.500 kg. Kør i ujævnt terræn, på byggepladser osv med Nissan NAVARAS kompetente 4WD-system med hurtigskift.

Nissan varebiler til omgående levering

Book prøvetur

Beregn byttepris