Banner_topeducato

Fiat e-Ducato hos Helge Andersen Frederikshavn

Ducato 100% elektrisk

Ducato tager sit ry som bedst i klassen med til området elektrisk mobilitet med det bredeste 100 % elektriske line-up i sin kategori. Transport og mobilitet er under forandring, og Fiat Professional har omhyggeligt studeret 4.000 forbundne køretøjer over 50 millioner kørte kilometer for at finde ud af, hvilke modeller der kan drage fordel af en elektrisk drivlinje

Teknologi i kabinen

Instrumentgruppen viser forskellige EV-funktioner såsom batteriniveau, ECO-indeks, yderligere advarselslamper , køreindstilling og ECO-coachingindikator.

Følg nøje med i strømforbruget og opladningsniveauet til enhver tid. Systemet er organiseret, så nergistrømmen vises med en specifik indikation af det aktuelle forbrug og status for den regenerative bremsning, som hjælper med at oplade batteriet, mens farten sænkes. Førerne kan modtage deres kørselshistorik for at se, hvor langt de har kørt sammenlignet med den anvendte strøm. 

Batteri og rækkevidde

Den elektriske motor på 90 kW garanterer imponerende ydeevne med et maksimalt drejningsmoment på 280 Nm
og en hastighed, der er begrænset til 100 km/t for at optimere strømforbruget. Vigtigst af alt er det, at den nye
elektriske drivlinje ikke ændrer Ducatos karakteristiske kvalitet: klassens bedste varerumsstørrelse fra 10 til 17 m3 og lasteevne fra 1100 kg til 1950 kg, den bedste i kategorien. Køretøjet tilbyder også klassens bedste batteristørrelse og rækkevidde for både 47 kWh- og 79 kWh konfigurationerne.

Fiat Ducato til omgående levering fra Helge Andersen Frederikshavn