Banner_toptalento

Fiat Talento hos Helge Andersen Frederikshavn

Fiat Talento

Alsidighed er nøglen til en vellykket virksomhed. Uanset om det er passagerer eller gods, så er Talento designet til at transportere så effektivt som muligt, uden at gå på kompromis med bilens kompakthed – Talento, perfekt til bykørsel. Fleksibel og mulig at tilpasse. Du kan nemt læsse store genstande gennem side-og bagdøre.

Det perfekte konto

Talento er indrettet som det perfekte kontor til dig. En omhyggelig gennemtænkt kombination af komfort og funktionalitet, der gør alle dagens arbejdstimer behagelige og effektive. De geniale løsninger er mange og alle bidrager til at dette skal være din fremtidige arbejdsplads. Du kan skræddersy Talento efter dit behov, så kørslen bliver bemærkelsesværdigt komfortabel. Det kan bl.a. ske med et let justerbart ergonomisk førersæde med lændestøtte og ViewPlus Mirror (Bakkamera i bakspejlet). Ekstra udstyr i visse modeller.

Økonomiske motorer

Kraft, pålidelighed og lave driftsomkostninger til transport af varer, mennesker og arbejde, både i og udenfor byen. En bred vifte af Euro 6-motorer hjælper dig med, at arbejde sikkert og få størst mulig udbytte.

Få den rette vejledning

Bo Rævdal er vores dedikerede erhvervskonsulent. Med mange års brancheerfaring er han klar med hjælp og rådgivning

Kontakt
20453721
E-mail br@andersen-biler.dk

Fiat varebiler til omgående levering fra Helge Andersen Frederikshavn