Oplev Nissans stærkste crossover program - Nogensinde

Nissans stærkeste crossover program nogensinde.

Oplev det stærke crossover program fra Nissan. Juke, Qashqai, Ariya eller X-Trail. Vi har biler klar til levering, og vi tilbyder stærke priser, uanset om du vælger at finansiere eller privatlease.

Spar på udvalgte lagermodeller

Nissan Juke – Fra 219.900 kr.

Glæd dig til at opleve den nye Nissan Juke i 2023 version, fås med benzinmotor og med mild hybrid teknologi.

Juke har et karakteristisk udvendigt design, der skiller sig ud fra andre biler på markedet. Den har SUV’ens  højere kørestilling, hvilket giver bedre udsyn og nemmere ind- og udstigning.

Privatleasing eksempel 
3.395 kr. pr. md. 
Udbetaling fra 0 kr.
Km 15.000 
om året
12 måneder | Totalpris i perioden 35.340 kr.

Nissan Qashqai – Fra 279.990 kr.

Tilbage i 2007 blev Nissan Qashai, den perfekte crossover opfundet. Et vidunder der kombinerer det kompakte ved en hatchback, med det praktiske ved en SUV. Nu kan du møde den helt nye Qashqai som endnu engang stiller op med en ny vision, der indeholder et vovet udtryk, og masser af udstyrs- og sikkerhedsdetaljer.

Privatleasing eksempel
Normal pris fra 3.995 kr. pr. md. 
Udbetaling fra 0 kr.
Km 15.000 om året
12 måneder | Totalpris i perioden 42.540 kr.

Nissan Ariya – Fra 310.000 kr.

Ariya er bygget på Nissans nye elektriske platform, kendt som CMF-EV, der er specielt designet til elbiler. Den har et moderne og aerodynamisk design med en glat frontgrill og strømlinede kurver.

Indvendigt byder Ariya på et moderne og minimalistisk design med avanceret teknologi. Den har en rummelig kabine med plads til fem passagerer og et bagagerum med god opbevaringsplads. Der er også avancerede funktioner som et head-up display, en stor touch skærm til infotainment-systemet og stemmestyring (kan være ekstra udstyr). 

Privatleasing eksempel

Fra 4.795 kr. pr. md
Udbetaling 0 kr. 
km 15.000 om året 
36 måneder | Totalpris i perioden 172.620 kr.

Nissan X-Trail – Fra 449.900 kr. (5 sæder) 

Nissan e-POWER er en unik el-teknologi, der består af en brændstoføkonomisk benzinmotor, der oplader batteriet. Resultatet er en glidende og støjsvag køre-oplevelse, hvor der ikke er brug for opladning. Findes også med e-4ORCE med firehjulstræk, som giver dig endnu mere kraft og stabil manøvrering. Begge teknologier giver dig mulighed for at opleve kørsel som i en elbil, bare uden opladning. Modellen fås med 5 eller med 7 sæder.

Privatleasingforslag
5.050 kr. pr. md.
Udbetaling kr.
Km 15.000 om året
12 måneder | Totalpris i perioden 60.660 kr. 

Nissan til omgående levering