Banner_maxus_mikkel kopier

Bilmærke på 100% el hos Helge Andersen Frederikshavn

Maxus e-Deliver3

e-Delive3 er er “født” som elbil og altså ikke en en ombygget benzin-eller elbil. Derfor er den lettere end andre modeller på markedet. Den lavere vægt giver naturligvis en højere nyttelast på helt op til 1000 kg. E-Deliver findes i 2 forskellige længder med varerumsvolumen på 4,8 og 6,3 m3. Batteripakker på 35 og 52,5 Kwt giver en banebrydende rækkevidde på op til 342 km.

Maxus Euniq med plads til 7 personer

Med 7 sæder, 52 kwt batteri, 325 km rækkevidde og 177 hk. (WLTP), tagboks og trailermuligheder er E-uniq den perfekte elektriske familiebil. Her kan hele familien nemt deltage i hverdagens eventyr som f.eks. dagsture for at besøge familien, fleksibel sædeindretninger, mulighed for at montere anhængertræk og masser af moderne udstyr f.eks. panorama glastag, klimaanlæg samt masser af sikkerhedsudstyr.

MAXUS e-Deliver9

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9. 

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus til omgående levering

Book prøvetur

Beregn byttepris